maandag 1 december 2014

Muzische namiddag

Lander: In het begin van de namiddag verdeelden we onze rollen voor tijdens "vlucht 365".   Juf Helga, juf Joke en juf Anne vertelden ons waarover het toneelstuk gaat gaan.  We hebben heel veel vogeltjes geknutseld om op te hangen in de school. De vleugels waren van muzieknoten.  Daarna mochten we aansluiten bij onze eigen klas.  We mochten ons eerst verkleden in iets gek.  Daarna zette de juf  " Just dance" op.  We dansten er met z'n allen op.  Dat was super leuk!  

Brecht: Ik vond het een leuke namiddag.  We schoven door van klas naar klas.  Bij meester Pieter mochten we vanalles doen met blokjes en puzzels.  We speelden één tegen allen bij juf Martine en juf Griet.  Bootjes vouwen vonden ik het leukst!  










1 opmerking:

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.