woensdag 18 september 2013

Tiktaktok, kijk eens naar de klok!

Hallo, ik ben Robin uit de olifantenklas.  Gisteren hadden we leren leren. We gingen samen met juf Lies en juf Marijke naar de clubzaal. Daar waren we aan het praten over de slogan: "tiktaktok, kijk eens naar de klok". Het was heel gezellig ...toen zetten de juffen ons alleen en haalden ze blokjes, doekjes en papiertjes boven en zetten ons alleen.  Niemand wist wat we gingen doen... ze zeiden dat we een opdracht moesten doen met de blokjes, doekjes en papiertjes in 1 minuut. 
Ik vond dat superleuk maar moeilijk.
Na de oefening vroeg de juf of een minuut lang was of niet.Daarna mochten we nog een andere oefening doen...maar dan hé, O NEE een minuut zwijgen! Daarna vertelde de juf ons wanneer we ons hand hadden opgestoken.  Sommige kindjes dachten dat een minuut véél langer duurde.
Leren leren is leuker dan ik dacht!
groetjes
Robin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.