donderdag 26 september 2013

Een klein hondje in de olifantenklas!

Vandaag is er een hondje op bezoek geweest in onze klas.  Ze is nog maar 10 weken oud.  Ze logeert nu bij Marc.  Als Lima groot is, gaat ze mensen helpen die in een rolstoel zitten.  Later moet ze dan een jasje aandoen.  Als ze haar jasje aan heeft, mag ze alleen door haar baasje geknuffeld worden!  Gelukkig had ze nu nog geen jasje aan en konden we haar wrijven.  Als Lima groter is, komt Marc nog eens op bezoek in onze klas.  Ik vond het heel leuk dat we haar op onze schoot mochten houden.  Ik moest Lima telkens op iemand anders zijn schoot zetten.  Ze mocht niet vallen!  De juf trok foto's. Je kan ze bekijken op onze blog.  Wil je meer informatie over deze honden, surf dan naar de website van Hachiko.
groetjes
Jonas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.